Förebyggande för framtiden

Förebyggande för framtiden

Tjenare bloggen! Nu vill jag prata lite välmående istället för sport och den här gången så är det inget mindre än massage som jag tänkte rikta in mig på. Jag tror inte att det kommer som någon överraskning för er när jag säger att det finns en rad olika massagebehandlingar som alla har olika syften och baseras på olika metoder. Den gemensamma nämnaren för all massage är ändå att det någonstans ska stärka kroppens hälsa, vilket det också faktiskt gör. Sen finns det viss massage som lämpar sig bäst på idrottsskador medans andra behandlingar fokuserar mer på att motverka spänningar och stress. Att gå på massage är aldrig fel och det behövs nog mer än vad man faktiskt tror. För just nu kanske man inte känner av någon smärta eller stelhet, men det är sånt som kan komma i framtiden när man kommer till åren. Har man inte tagit hand om sin kropp tidigare så är risken större att besvären ökar när man blir äldre, så även om man känner sig helt bra i kroppen så kan man med fördel gå på massage för att förebygga eventuella besvär i framtiden. För er som befinner er i Hjo, så finns det en massagestudio som jag kan rekommendera. En väldigt god vän till mig bor där och han har haft stora bekymmer med sin nacke, så han har gått en del på massage under senaste åren och han rekommenderade varmt Massage Muskelknuten till mig. Så där fick ni som bor i Hjo ett litet tips också. För er andra som inte bor i Hjo så är jag nästan hundra procent säker på att ni också kan få tag i bra massage där ni befinner er. Ta vara på din kropp och ge den en skön behandling för att förebygga eventuella bekymmer. Ha en fin dag!  


Kommentarer är stängda.