Massage efter basketträningen

Massage efter basketträningen

Hej och hallå! Den här veckan har jag börjat träna basket. Jag kan väl säga att jag fick ont i hela kroppen efteråt och bestämde mig för att det var läge att gå på massage. Jag tänkte att jag ville dela med mig till er idag om företaget som jag gick till för att få massage i Mjölby, jag gick till ett företag som heter Massage & Harmony Mjölby och det var en riktigt bra massagebehandling som jag fick. 

Det var en vanlig svensk klassisk massage jag fick och det var den bästa behandlingen mot ömmande och värkande muskler man kan tänka sig. Jag som har idrottat mycket förr men inte gjort det på ett tag förrän nu, då jag börjat med basket, fick verkligen känna av en rejäl träningsvärk så det var välbehövligt för mig att gå till Massage & Harmony Mjölby för att få massage här i Mjölby. Jag hoppas som vanligt när jag skriver inlägg att kunna vara till någon slags hjälp för er som läser inläggen och jag ville i mitt inlägg här idag mest tala om att jag tyckte det var en bra massage jag fick, och jag hoppas att ni som också har ont i kroppen eller behöver slappna av ska gå på massage, och med tanke på hur nöjd jag är med det här företaget vill jag tipsa er om dem. För övrigt ser jag fram mot helgen, då blir det ett par timmars träning på söndagen och jag har redan varit förutseende nog att boka in en ny tid för massage i Mjölby redan på måndag. Det var allt för mig för nu, hejdå och vi hörs snart igen! 


Kommentarer är stängda.