Massage hjälpte mot en muskelsträckning i ryggen

Massage hjälpte mot en muskelsträckning i ryggen

Massage i Visby är vad det här inlägget ska handla om för jag har nämligen fått en behandling i massage i Visby hos Rosenmetoden Massage för kropp o själ, och jag tycker att det var en bra massage, till och med så bra att jag vill tipsa er om det här företaget. 

Jag spelar basket och börjar bli rätt så bra. Hoppas på ett proffskontrakt men så hände det som inte borde ha hänt. Jag drabbades av en stäckning i ryggmuskulaturen och det gjorde riktigt ont. I flera dagar värkte det och jag kunde inte träna. Jag tänkte se om inte massage skulle kunna hjälpa så jag började leta på nätet efter företag som erbjuder massage i Visby och jag fann Rosenmetoden Massage för kropp o själ. Det var lite på vinst eller förlust som jag gick dit för jag visste inget mer om dem än det jag kunde läsa mig till. Jag känner ingen som varit på massage i Visby, annars hade en rekommendation förstås varit välkomman. Men vet ni vad! Det här var en superbra massage och jag fick massage i drygt en timme, och skillnaden när jag gick därifrån mot när jag kom var enorm, och två dagar senare var all värk borta och jag kunde köra igång med basketen igen. Nu vet jag i alla fall till vem jag ska gå igen när det gäller massage i Visby. Faktiskt så kände jag att denna massage var bra för mer än att bota värken för jag både slappnade av och mådde själsligt gott i flera dygn efteråt så jag lär gå tillbaka oavsett om jag får ont igen eller inte. 


Kommentarer är stängda.