Jag behövde fotvård

Jag behövde fotvård

Hallå, hallå, hallå och välkomna tillbaka till min blogg. Jag hoppas att ni alla mår bra och haft en underbar dag utan sura kollegor som kan vara som energitjuvar. Hur som helst så hade jag tänkt att jag idag skulle skriva till alla mina läsare om ett företag vid namn Tilias Fotvård som erbjuder fotvård. Du som är intresserad och kanske söker efter fotvård i Björklinge eller Uppsala kan gå till Tilias Fotvård, det har jag gjort. 

Jag spelar nämligen basket och så hade jag fått fotvårtor som jag säkert blev smittad av inne i duschen, och då gjorde jag som man ska göra, jag gick till apoteket och köpte vårtmedel. Men det hjälpte inte så då bestämde jag att jag skulle vända mig till någon som har kompetens att även åtgärda medicinska åkommor i fötterna och det var en annan person i laget som hade varit på fotvård i Björklinge och tyckte att jag skulle gå dit. Jag fick bra hjälp och när jag ändå var där så ville jag även prova på att få en fot- och underbensmassage för spelar man basket är det lätt hänt att få en trötthetskänsla i fötterna. Det var härligt med denna massage och trots att vårtorna nu har försvunnit har jag tänkt att snart komma tillbaka till Tilias Fotvård för att få njuta en stund medan mina fötter och underben masseras. På vardagarna kan man få hembesök med fotvård i Bjöklinge och Uppsala med omnejd och på helgerna är salongen öppen. Det går även bra att få hjälp om man bor längre bort men då tillkommer det milersättning. 

 


Kommentarer är stängda.